Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: Sam Tatlisi... 17/4/2008, 06:47
Şam Tatlısı...
Malzemeler :
2 su bardağı irmik 2 yemek kaşığı un 1 su bardağı tozşeker 1 su bardağı yoğurt 1 kahve kaşığı karbonat
Şerbeti için :
3 su bardağı tozşeker 2 bardak su Çeyrek limon suyu
Yapilisi
- Bütün malzeme karıştırılıp yağlanmış tepsiye dökülür.
- Üzeri badem veya fıstıkla süslenir.
- 200 derece fırında pişirilir.
- Fırından çıkınca soğutulup sıcak şerbet dökülür. Soğuduktan sonra servis yapılır. Afiyet oolsun.
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: Sam Tatlisi... 17/4/2008, 13:47
görüntüye bak görüntüye :13: eline saglik
külkedisi Üye
Anzahl der Beiträge : 27 Alter : 28 Devlet/Sehir : Deutschland is alani/Hobi : Familie , Schule , Schwimmen Medeni Hali - Evli/Bekar : Bekar Anmeldedatum : 01.04.08
Thema: Re: Sam Tatlisi... 17/4/2008, 15:36
Cok Severim ben Sam Tatlisini Agzim sulandi ellerine saglik.
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: Sam Tatlisi... 17/4/2008, 15:43
Bu Sam Tatlisinin Ismi Bizim Orda Samisi Tatlisi derler, ismi önemli degil tadi önemli bence. Ben Sam Tatlisini Kücüklügümden beri cok severim bizim orda dügünlerde kücük bir seyyar arabayla Tatlici gelirdi bende dört gözle beklerdim Param olsada Sam Tatlisi alsam diye. Tadi daha halan damaklarimda.
Bence Tatlilarin en güzeli Sam Tatlisidir, Tabiki Yapan önemli.