Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: PIRINC CORBASI 20/4/2008, 07:27
PİRİNÇ ÇORBASI
MALZEMELER
2 Su bardağı pirinç 2 Çorba kaşığı margarin 5 Su bardağı su 5 Dal maydanoz 2 Çorba kaşığı domates salçası 2 Adet domates 2 Adet yeşil biber 1 Adet orta boy soğan Tuz Karabiber
HAZIRLANIŞI
Soğan, domates ve yeşil biberi ince ince doğrayınDerin bir tencerede yağı eritinÖnce soğanları daha sonra ise biber ve domatesleri tencereye koyup kavurun. Salça ve rendelenmiş havucu ilave edin1-2 dakika karıştırınSuyu ekleyip kaynamaya bırakınDaha sonra pirinç,tuz ve karabiberi ilave edip on beş dakika kaynatınKıyılmış maydanoz ile süsleyerek servis yapın.
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: PIRINC CORBASI 23/4/2008, 04:33
ne yalan söyleyim, pirinc corbasini ilk defa duyuyorum :scratch: simdi istahlandim :13: yapinca nasil oldugunu söylerim :)
perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08