Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: ETLI KAPUSKA 17/4/2008, 07:21
ETLI KAPUSKA
MALZEMELER:
Kücük bir boy lahana 1 adet kurusogan 250-300 gr kusbasi et 1 yemek kasigi dolusu domates veya biber salcasi 3 yemek kasigi siviyag tuz,su.
YAPILISI:
Lahanayi dograyip yikayin.Sogani yemeklik dograyin ve tencerede siviyag ile birlikte hafif pembelesinceye kadar kavurun.Eti katin ve kavurmaya devam edin.(ben düdüklüde pisiriyorum) Salcayi katin ve kisik ateste 1-2 dakika kavurup lahanalari da ekleyin ve 10-15 dakika kadar kavurmaya devam edin.Üzerini gececek kadar sicak su koyup tencerenin kapagini kapatarak orta ateste lahanalar ve etler pisinceye kadar kaynatin. (suyu azalirsa kaynak su eklenebilir)Ocaktan almadan evvel tuzunu koyup biraz daha kaynattiktan sonra servis yapin.
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: ETLI KAPUSKA 26/4/2008, 04:01
bütün bu sunduklarimizi yemis olsam, mazallah halimiz ne olur :10: eline saglik