www.bahtiyar.forumkostenlos.at
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.

www.bahtiyar.forumkostenlos.at

BAHTiYARIN AiLE PLATFORMUNA HOSGELDiNiZ !
 
StartseiteNeueste BilderAnmeldenLogin

 

 ETLI KAPUSKA

Nach unten 
2 verfasser
AutorNachricht
perikiz
MODERATOR
MODERATOR
perikiz


Weiblich
Anzahl der Beiträge : 972
Alter : 53
Devlet/Sehir : Almanya
is alani/Hobi : Ev Hanimi
Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim
Anmeldedatum : 31.03.08

ETLI KAPUSKA Empty
BeitragThema: ETLI KAPUSKA   ETLI KAPUSKA Icon_minitime117/4/2008, 07:21

ETLI KAPUSKA


MALZEMELER:

Kücük bir boy lahana
1 adet kurusogan
250-300 gr kusbasi et
1 yemek kasigi dolusu domates veya biber salcasi
3 yemek kasigi siviyag
tuz,su.



YAPILISI:

Lahanayi dograyip yikayin.Sogani yemeklik dograyin ve tencerede siviyag ile birlikte hafif pembelesinceye kadar kavurun.Eti katin ve kavurmaya devam edin.(ben düdüklüde pisiriyorum) Salcayi katin ve kisik ateste 1-2 dakika kavurup lahanalari da ekleyin ve 10-15 dakika kadar kavurmaya devam edin.Üzerini gececek kadar sicak su koyup tencerenin kapagini kapatarak orta ateste lahanalar ve etler pisinceye kadar kaynatin. (suyu azalirsa kaynak su eklenebilir)Ocaktan almadan evvel tuzunu koyup biraz daha kaynattiktan sonra servis yapin.

ETLI KAPUSKA Img_07333 flower
Nach oben Nach unten
prof7780
MODERATOR
MODERATOR
prof7780


Männlich
Anzahl der Beiträge : 2355
Alter : 47
Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg
is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur
Anmeldedatum : 30.03.08

ETLI KAPUSKA Empty
BeitragThema: Re: ETLI KAPUSKA   ETLI KAPUSKA Icon_minitime126/4/2008, 04:01

bütün bu sunduklarimizi yemis olsam, mazallah halimiz ne olur :10:
eline saglik
Nach oben Nach unten
 
ETLI KAPUSKA
Nach oben 
Seite 1 von 1
 Ähnliche Themen
-
» ETLI YAHNI

Befugnisse in diesem ForumSie können in diesem Forum nicht antworten
www.bahtiyar.forumkostenlos.at :: BAYANLARA ÖZEL :: HER TÜRLÜ YEMEK & TATLI TARiFLERi vs. :: Yemek Cesitleri-
Gehe zu: