Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: 939 Harbi Siir 8/4/2008, 14:25
Gitsem de gitsem... Bir an icin terk-i diyar etsem Biliyorum su giden yoldur Nehirdir, ordudur Ve insanlara ait bir macera, bir sefer Ama Hicret mi, zafer mi, bozgun mu görsem Görsem Dost dediklerime zincir vuranlar kimdir? Acık ve Türkiyeli avuclarımı Sıcak sakladım Buz tutmus Eller icindi, Simdi sargısız, merhemsiz, caresiz geliyorum Şarapnel yarası kollar! Simdi uzaklardan teklifsiz ve senin icin geliyorum Kursun yaralarından haber bekledigim Yabancı degilim yoksa Bir tanısmazlıgım vardır Ve unutulmuslugum.
Cıksam, cıksam dag olsa da yücesine Duyar mıyım, duyar mıyım top seslerini At boynundan asan yigidim Su terkedilmiş toprak Su yanan saraba Su tank altındaki Senin sevdiklerin mi?
Kömür islenirdi, Kalem oynardı yol dösenirdi Günese selam durulurdu Varsam görsem Her sey yerli yerinde mi?
Sana düsman oldum 939 harbi Beni dostlarımdan ettin, Beni mahzun ettin Sair ettin! Sana bin tesekkür Büyük ızdırap Bana sevmeyi Bana hakikatı Bana insanları ögrettin.
ENVER GÖKCE
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: 939 Harbi Siir 9/4/2008, 04:31
Ellerine saglik arkadasim baya anlamli bir Siir.
perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: Re: 939 Harbi Siir 8/5/2008, 02:03
Yurdumu hainlere bırakmaktansa Umutları karartmaktansa Korkupta kaçmaktansa Ben şehit ölmek isterim