Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Son bir siir 29/4/2008, 15:25
Son bir siir yazacagim sana veda etmek icin böyle severken söyle bana ayrilik ne icin seninde yansin kavrulsun icin ömrün boyu kimseyi sevemeyesin
kirilsin ellerin baska elleri tutacaksa kapansin gözlerin baska gözlere bakacaksa yansin kül olsun yüregin baskasinin olacaksa sende mahkum ol benim gibi yalnizliga
sevginin hic bir anlami yokmus cok gec anladim sana degil ben o sahte bakislarina inandim geceler boyu askinla tutusup yandim nerdende senin yalan askina kandim
ne vardi sevgilim habersiz gidecek dilerim sende benim gibi hep aci cek bir an bile olsa gülmesin yüzün yere batsin beni yikan o sözün
gidiyorum iste gönlün oldumu tek sözünle sen hazirladin sonumu yerler altina almadan gururumu gidiyorum, ama unutmayacagim, sende unutma bunu!
perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08