Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Benim Sehidim 6/4/2008, 20:31
BENİM ŞEHİDİM
Tüfeği, bayraği tutar elinde Vatan için ölmüş, benim şehidim. Süngüsü elinde, hain peşinde Vatan için ölmüş, benim şehidim.
Kurşun değmiş bedenine tenine Mayın değmiş ayağına eline Hainleri sürmüş Irak yönüne Vatan için ölmüş, benim şehidim.
Aksada gözlerinden, damla yaşlari Şehit olmuş kendi arkadaşları Dikilmiş üstüne mezar taşları Vatan için ölmüş, benim şehidim.
Vücudu boyanmiş al kana Canım feda olsun demiş vatana Şehitlik şerbetini içmiş kana kana Vatan için ölmüş, benim şehidim.
Aglarim şehide, gözyaşım dinmez Şehidin hayali gözümden gitmez Üç beş çapulcuya, vatan verilmez Vatan için ölmüş, benim şehidim.
Kanlı hainleri kimler besliyor ? Bu vatanı bölmeyi kimler istiyor Şanli Türk Ordusu hızı kesmiyor Vatan için ölmüş, benim şehidim.
Türk Ordusu Diyarbakır düzünde Mehmetçiğim gezer hain peşinde Mayın parçaları, güzel yüzünde Vatan için ölmüş, benim şehidim.
Bakarı der, bakın ahu zarıma Canım kurban güzel vatanıma Tanrı`nın rahmeti kahramanıma Vatan için ölmüş, benim şehidim.
YILMAZ BAKAR
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: Benim Sehidim 8/4/2008, 08:35
Bu Vatan icin Hayatini Kaybeden bütün Sehit Ailelerinin Baslari Sagolsun. Allah Acilarini Tez Zamanda dindirsin. Geri kalanlara Allah güc Kuvvet versin.
Bir 20 Yasindaki gencecik Evladini kaybetmek cok zor olsa gerek, Allah Su PKK Pisliginin Akillari Baslarina gelmesini isla etsin.
Bahtiyar
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: Benim Sehidim 8/4/2008, 13:59
Amin aynen katılıyorum, ancak basına gelen bilir. Derler ya ates düsügü yeri yakar
perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: Re: Benim Sehidim 8/5/2008, 02:12
Hapis yatan gibi yalansa yaşam Çile çeker gibi solarsa hülyam Dört koldan saldırırsa düşman Ben şehit ölmek isterim...