Anzahl der Beiträge : 27 Alter : 28 Devlet/Sehir : Deutschland is alani/Hobi : Familie , Schule , Schwimmen Medeni Hali - Evli/Bekar : Bekar Anmeldedatum : 01.04.08
Thema: Benim bir sorum var! 20/4/2008, 18:10
Benim bir sorum var!
Dügünlere yada Kinaya gitigimizde bir kac kiz Kolbasti oynuyordu.Bende deniyorum ama bende olmuyooooooor!
Ondan size sorcaktim nasil Kolbasti oynanalir???????
Bu Sorumu cevaplarsaniz cook memnun olurum!!!!
Külkedisi
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: Benim bir sorum var! 20/4/2008, 19:30
bu kolbastini bizim karadenizliler iyi bilir. simdi nasil tarif edilir, öyle omlet yapmaya benzemiyor ki :10: ,
video olarak birseyler bulursam buraya eklerim. :)
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: Benim bir sorum var! 20/4/2008, 19:45
Önce ilk olarak senin Arkadaslarin la bir olup You Tube üzerinden izleyebilecegin Kolbasti oyununu Laz Arkadaslarimiz nasil oynuyor diye iyice etüt etmen lazim ve arkadaslarinizla karsilikli cok oynamaniz lazimki birazda olsun ögrenebilmen icin, tabiki simdi burdan sana su adim önce bu adim sonra diye birsey diyemeyiz ama asagidaki Kilibte güzel oynuyorlar istersen bir bak.
Kolay Gelsin
Bahtiyar
külkedisi Üye
Anzahl der Beiträge : 27 Alter : 28 Devlet/Sehir : Deutschland is alani/Hobi : Familie , Schule , Schwimmen Medeni Hali - Evli/Bekar : Bekar Anmeldedatum : 01.04.08
Thema: Re: Benim bir sorum var! 4/5/2008, 03:07
Cok tesekkür ederim Cevaplariniza!!!!!!!! Danke
bursaspor Uzman
Anzahl der Beiträge : 383 Alter : 30 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Okul Medeni Hali - Evli/Bekar : Bekar Anmeldedatum : 02.04.08