Moderatorluk icin basvurularini buradan yapabilirsiniz
3 verfasser
Autor
Nachricht
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Moderatorluk icin basvurularini buradan yapabilirsiniz 27/3/2008, 08:33
Arkadaslar aranizda Moderatorluk icin basvurularini buradan yapabilirsiniz...
DIKKAT
1. Moderatorluga bas vuran arkadaslar Internette Forum sayfalarinda calismisliginiz veya, en azindan Tecrübeli ve isini bilenlerden olmasi lazim.
2. Her konuyu dikkatle izleyip elinizden geldigince yardimci almaniz lazim.
3. Moderator arkadaslarima Aile Forumuna uygun olmayan Konulari Cöp kutusuna atmaya otamatik olarak izin verilecektir. ve Alile Forumuna uygun olmayan yasak konular Admin´e tanisip silebilirler.
4. Bu Alie Platformunu ciddi bir sekilde Ailelerimize ve cocuklarimiza yakisir sekilde tanitmalari ve Moderatorlarin yazdigi konulari özetli ve ayrintii sekilde herkezin anlayabilecegi sekilde acmak mecburiyetindedirler.
5. Hata herkez yapabilir onun icin Moderator arkadaslarimizin hatalarini aciga vermeyecegiz, Orhan Baba ne demis Hatasiz kul Olmaz; onun icin bizde büyüklügümüzü göztermemiz lazim.
Saygilarimla
Bahtiyar
Zuletzt von Admin am 22/4/2008, 14:25 bearbeitet; insgesamt 1-mal bearbeitet
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: Moderatorluk icin basvurularini buradan yapabilirsiniz 2/4/2008, 02:06
sayin abim,
mod. olarak calisma yapabilirim. benim belli bir mekan yok. elimden geldigi kadar heryerde paylasmaya calisirim. sunuda söyliyeyim bastan, ben profesyonel degilim :no: , ama yardimlasarak herseyin üstünden geliriz.
saygilarimla
prof7780
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: Moderatorluk icin basvurularini buradan yapabilirsiniz 2/4/2008, 05:37
prof7780 schrieb:
sayin abim,
mod. olarak calisma yapabilirim. benim belli bir mekan yok. elimden geldigi kadar heryerde paylasmaya calisirim. sunuda söyliyeyim bastan, ben profesyonel degilim :no: , ama yardimlasarak herseyin üstünden geliriz.
saygilarimla
prof7780
Prof Arkadasim Seni baslangic olarak Siir ve Fikralarin Moderatoru olarak kaydediyorum. Ilerde bakariz baska yerleride acabilirim
Moderatorlugun acildi Hayirli olsun.
Bahtiyar
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: Moderatorluk icin basvurularini buradan yapabilirsiniz 2/4/2008, 15:17
tesekkürler mevlam bizleri utandirmasin
bursaspor Uzman
Anzahl der Beiträge : 383 Alter : 30 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Okul Medeni Hali - Evli/Bekar : Bekar Anmeldedatum : 02.04.08
Thema: Re: Moderatorluk icin basvurularini buradan yapabilirsiniz 6/4/2008, 01:55
amin ;)
Gesponserte Inhalte
Thema: Re: Moderatorluk icin basvurularini buradan yapabilirsiniz
Moderatorluk icin basvurularini buradan yapabilirsiniz