Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Bu rasida Efkar yeri olsun 16/4/2008, 12:56
Arkadaslar bu bölümün altinada biz Erkeklerin efkar bölümü ilan ettim.
Derlilerizi kederlerinizi üzüntülerinizi yasanmis olan asklarinizi mazideki herseyi buraya yazabilirsiniz.
Ben Kendimden basliyayim;
Benim yas 18, Bir kiza asik oldum Dünya güzeli falan degildi ama ic güzelligi vardi. O da beni cok severdi bilmen simdi artik ismimi hatirliyormu, tam bir okul askiydi, kötü niyetimiz hic olmadi hep birbirimizi saygi ve sevgiyle karsiliyorduk bir gün is ciddiye bindi ve bazi engellerimiz vardi ondan dalayi mutlulugumuz sona erdi. Iste genclikte kalan ask hikayem sadece özetini anlattim, tüm hikayemi anlatmaya kalksam cok uzun sürer onun icin az ve öz olsun dedim.
Uzun lafin kisasi; O Simdi Evli ben de Mutlu bir evlilik sürdürüyorum ve esimi cok seviyorum. Burdan kucak dolusu Öpücükler gönderiyorum benim 3 Tane Dünya tatlisi Cocuklarimin Annesine ayni anda benim Hayatimin vaz gecilmezine SENI SEVIYORUM HANIMCIM sen iyiki varsin.
Thema: Re: Bu rasida Efkar yeri olsun 21/4/2008, 03:54
yürü be admin kim tutar seni :D
ebruli
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: Bu rasida Efkar yeri olsun 21/4/2008, 03:58
Birden Efkar baski icime bende yazayim dedim arkadaslarda Acilir belki bu arada.