Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Slash Eis Maschine ( KAR HELVASI MAKINESI) 16/4/2008, 11:16
Merhaba Arkadaslar ben bu benim Karhelvasi Makinesini Satisa sunuyorum,
Kiralamak da mümkün, Dondurmacilar icin cok Enteresan bir Makine hemde Birinci Kalite (Ucuzlarindan degil). Tabiki Sadece Dondurmacilar icin degil Dükaninizada koyabilirsiniz, hele Türkiyede ki Sicak havalarda esi benzeri bulunmayan bir Kar Helvasi Makinesi dir bu.
Ayrintili Bilgi almak icin bana PM ve E-Mail yazabilirsiniz.
Asagida Resimlerini Koydum inceleyebilirsiniz.
Saygilarimla
Bahtiyar
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: Slash Eis Maschine ( KAR HELVASI MAKINESI) 17/4/2008, 01:24
hazir buraya koymusken, buzlu bir icecek rica etsem :10:
emel1 Üye
Anzahl der Beiträge : 17 Alter : 43 Devlet/Sehir : köln is alani/Hobi : autos,pc und handys Medeni Hali - Evli/Bekar : evli Anmeldedatum : 09.05.08
Thema: Re: Slash Eis Maschine ( KAR HELVASI MAKINESI) 14/5/2008, 04:05
photoshop yok bunda degilmi!?
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: Slash Eis Maschine ( KAR HELVASI MAKINESI) 15/5/2008, 01:37
emel1 schrieb:
photoshop yok bunda degilmi!?
Photoshop yok ama Paint var icinde bu makine ile resim cizebilirsin
Dermisim ....
BURASI SATIS YERI ARKADSIM YUKARIDAKI RESIM PROGRAMINA BENZIYORMU? Yoksa benmi yanlis anladim?
emel1 Üye
Anzahl der Beiträge : 17 Alter : 43 Devlet/Sehir : köln is alani/Hobi : autos,pc und handys Medeni Hali - Evli/Bekar : evli Anmeldedatum : 09.05.08
Thema: Re: Slash Eis Maschine ( KAR HELVASI MAKINESI) 15/5/2008, 05:48
spass yapmisdim chef, özür dilerim
Admin ADMiNiSTRARTOR
Thema: Re: Slash Eis Maschine ( KAR HELVASI MAKINESI) 15/5/2008, 19:55
emel1 schrieb:
spass yapmisdim chef, özür dilerim
Anladim satan biliyorum birsey yok.. Ama Satis yerinde böyle Cevaplarla doldurmasak daha iyi olur derim.
Neyse en azindan muhabbet etmis olduk.
Gesponserte Inhalte
Thema: Re: Slash Eis Maschine ( KAR HELVASI MAKINESI)