Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: Adi Bahtiyar 16/4/2008, 05:40
Adı Bahtiyar
Geçiyor önümden sirenler içinde Ah eller üstünde çiçekler içinde Dudağında yarım bir sevda hüznü Aslan gibi göğsü türküler içinde
Beni tez saldılar o kaldı içerde Çok sonra duydum ki Yozgat'ta sürgünde Ne yapsa ne etse üstüne gitmişler Mavi gökyüzünü ona dar etmişler
Diyarbakırlıymış adı bahtiyar Suçu saz çalmakmış öğrendiğim kadar Geçiyor önümden gülyüzlü bahtiyar Yaralıyım yerde kalan sazı kadar
Rastlardım avluda hep volta atarken Sigara içerken yahut coplanırken Kimseyle konuşmaz dağ gibi titrerdi Çocukça sevdiği çiçeği sularken
Gazete çıktı üç satır yazıyla Uzamış sakalı çatlamış sazıyla Birileri ona ölmedin diyordu Ölüm bir yanında hüzünle gülüyordu
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: Adi Bahtiyar 16/4/2008, 08:57
Ahmet Kayanin Güzel ve Duygulu bir Parcasi.
Benim Sahsen Rahmetlinin Hayat bakisi pek hosuma gitmesede ama Sarkilarini Dogruluktan yana yazmis ve icten söylüyordu. Tabiki Mesela Bülent Ersoyla Evlenmek istemem ama Sarkilari Dehset Hele Beddua, Geceler vs.
Insanlarin düsünceleri ve hayat görüslerine saygi duymak lazim, ama Devlete zazar vermek delikanliliga ters gelir.
Ben bir Osmanli Torunu olarak gururlu bir TÜRKÜM, ve PKK Pisligine ne desen azdir cünki hepsi cahil. Neyse ven kendimi kaptirdim gidiyorum, dogrusu Politikayi hic sevmem ama Haksizligada gelemem.
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
Atam sen rahat uyu cennet Makaninda Bizler senin izindeyiz..
BAHTIYAR
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: Adi Bahtiyar 19/4/2008, 02:42
sagol paylasim icin perikiz
evet usta sana aynen katiliyorum, devletimize, milletimize ve dinimize düsman olanlarin daima karsisindayiz, kim olursa olsun affetmem
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: Adi Bahtiyar 19/4/2008, 09:45
HELAL BE SANA PROF ARKADASIM Iste budur Bahtiyarin Aile Boarduna yakisan cevap ve Düsünce Seninle gurur Duyuyoruz Bahtiyarin Aile Boardu olarak...