perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
| Thema: TÜRKCE KONUSALIM.. 16/4/2008, 03:49 | |
| Türkçe konuşalım Türkçe!Oynanmasın lisanımla Oynanmasın insanımla Gece gündüz her anımla Meşgalemdir gündüz gece Her kelime hece hece Türkçe konuşalım Türkçe
İki dil iki insanmış Bazıları böyle sanmış Biri Hans biri Hasanmış Biri cüce biri yüce Adam gibi Türk ol önce Türkçe konuşalım Türkçe
Türkçe benim anadilim Yok olmasın dilim dilim Canım, cananım, sevgilim Hem manaca hem şekilce Denebilir hangi dilce? Türkçe konuşalım Türkçe
Türkçe benim anadilim Sahip çıktım sana dilim Gönlüm senden yana dilim Dinle, kültürüm iç içe Kayıp eden hâli nice Türkçe konuşalım Türkçe
Mikdat der ki sanat dilim Din, kültüre kanat dilim Birçoğuna inat dilim Önce Türkçe, sonra Türkçe Savunurum seni Türkçe Türkçe konuşalım Türkçe! | |
|
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
| Thema: Re: TÜRKCE KONUSALIM.. 18/4/2008, 01:22 | |
| helal olsun, türkcemizi unutmayalim | |
|