Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: ANACIGIM... 16/4/2008, 03:44
ANACIĞIM.
ELLERİ NASIRLI DAĞDA ODUNDA TARLADA RENÇBER CAN ANACIĞIM SICAKTAN KAVRULMUŞ KOR DUDAKLARLA HER ÖPTÜĞÜNDE BAL ANACIĞIM. YORGUN OLSADA SEVGİYLE BAKAN ACISI, HÜZNÜ BAĞRINA AKAN YORGUN GÖZLERDEN UMUTLAR SAÇAN GÖZLERİMDE FER ANACIĞIM. GÜNEŞ ISITMADAN TENİNİ ELİNDE ORAK, SIRTINDA SEPET AZIĞINDA SEVGİYLE YOĞRULMUŞ BİR DİLİM EKMEK, TOPRAKTA BEREKET GÜL ANACIĞIM. ÖMRÜMCE TAŞISAM SIRTIMDA SENİ HAKKINI ÖDEYEMEM CAN ANACIĞIM. SAKIN BIRAKMA YARIN SIRATTA TUT ELLERİMDEN TUT ANACIĞIM.
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: ANACIGIM... 17/4/2008, 00:24
yüregine saglik, ne kadar anlamli. anneler hakki ödenmez, kiymetin bilmek lazim
$a$kin Üye
Anzahl der Beiträge : 14 Alter : 106 Devlet/Sehir : van helsing is alani/Hobi : $air Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 07.04.08
Thema: Re: ANACIGIM... 20/4/2008, 21:49
ANAM Korkarim doyamam diye sana tek dostum can yoldasimsin ana gitme sakin diyarlara dayanamam anam Yüce ALLAH IN emridir ölüm ölecegiz elbette birgün cok zamanlar kalbini kirdim aff eyle anam Gidicigiz elbet bu dünyada gideceksen beni de al yanina boynu bükük birakma ardinda ezilirim anam Birgün olsun gülmedi yüzün kapladi hertarafina tüm hüzün ana yaklasiyor artik ölüm korkuyorum anam Helal sütünü emdirdin beni ne cileyle büyüttün hasta oldugumda üzüldün neseli oldugumda sevindin hakkini helal et anam Yüce ALLAH'I ögrettin imami islami herseyi gösterdin sevgindende mahrum birakmadin cennet anam Ah , anam canim herseyim uzat elini ayagini öpeyim geldi kapiya dayandi ayrilik olsada biranlik tenini son kez koklayayim kokunu doyasiya icime sindireyim sicakligini hissedeyim ana bagrina boynuna sarilayim o huzurlu olan sesini isiteyim biricik CAN ANAM !
tufan altas YAZI BI DERT KISI BI DERT ...
Ömür dertlerden ibaret yaniyor ah .. sen bi garip ben bi garip gurbet gidiyor zoruma yazi bi dert kisi bi dert gelmeyeydik su dünya ya gardas bi dert baci bi dert acmiyor zavalliya Dolunurdu bagimiza doymadik genc cagimiza hasret kaldik yurdumuza gurbet gidiyor zoruma yazi bi dert kisi bi dert gelmeyeydik su dünyaya felek dersen öyle bi dert yokluk gidiyor zoruma Gün olur derdin bitermi baginda dalinda bülnbül ötermi cektigim derler bitemi yokluk gidiyor zoruma gurbet gidiyor zoruma yazi bi dert kisi bi dert gelmeyeydik su dünyaya kardes bi dert baci bi dert felek dersen zalim ayri bi dert acmiyor zavalliya ...
( Edirne kapisi zordur gecilmez uzaktir memleket kolay gidilmez dagda acan cicek sehirde büyümez koyma beni buralarda gözünü seveyim zincir vurma yüregime birak döneyim BIRAK DÖNEYIM ahmet kaya )