Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Firinda Cupra 14/4/2008, 03:17
Malzemeler
· 2 adet Çupra (kişi sayısı kadar) · 3-4 adet kuru soğan · 3-4 adet domates · 2 tatlı kaşığı tereyağ · 1 limon · ½ demet maydanoz · 2-3 diş sarımsak · tuz
Hazırlanışı:
1-Bir tepsiye yağlı kağıt serilir. Üzerine halka doğranmış soğanlar yerleştirildikten sonra yıkanmış balıklar konulur. 2-Her bir balığın içerisine en az 1 tatlı kaşığı tereyağ yayılır. 3-Diğer bir tarafta bir küçük soğan ve sarımsaklar incecik kıyılır domatesler küp küp doğranır ve tuz ilave edilerek hazırlanan bu iç balıkların içerisine yerleştirilir. 4-Son olarak kalan domates, soğan ve limonlar halka şeklinde kesilip balığın üstüne dizilip fırında pişirilir ve sıcak servis yapılır.
Alinti
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: Firinda Cupra 15/4/2008, 09:00
Resmen agzim sulandi.
Insanin Deniz kenarindan Balik tutub mangal yakasi geliyor....
perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08