Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Sevmek,sevmek 12/4/2008, 02:07
Sevmek, inanmaktır,sevmek yaşamaktır Sevgiliye, bir ses,bir nefes kadar yakın olmaktır Mademki seviyorum,mademki yaşıyorum Sen sevgi kaynagım,sen yaşama sevincimsin demektir.
Sevmek, aglayan göze tebessüm olmaktır Sevmek, sevgi denizinde sevgiliye el uzatmaktır Mademki gülüyorum,mademki el uzatıyorum Sen aşk pınarım,sen sevgi deryamsın demektir.
Sevmek, sevginin anlamını,yüceligini bilmektir Sevmek, sevmeyi ve sevilmeyi hak etmektir Mademki anlamını biliyorum,madem seviyorum Sen sevgi güneşim,sen sevgi dünyamsın demektir.
Sevmek, gerektiginde sevgili öl dediginde ölmektir Sevmek, bir mecnun,bir kerem,bir kamber olmaktır Mademki Mecnunum,mademki Keremim,mademki Kamberim Sen Leylamsın,Aslımsın,Şirinimsin demektir.
Sevmek,sevgilin sevmesede,yinede onu sevmektir Sevmek, sevgilini üzdügünde özür dileyebilmektir Mademki seni, sen beni sevmesende seviyorum Sen gönlümün kraliçesi,sen kalbimin sahibisin demektir.