Siğaran elinde kaşların çatık, Nasılda sevdiğini gizlerdin baba, Bir dilim ekmeğe soğanı katık, Çayıda çok fazla severdin baba
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: canim babam 4/4/2008, 00:29
prof7780 schrieb:
Baba beni buralarda koyup gittin ya Senden sonra sevdama yalan dediler Hazan' a hicran'a doyup gittin ya Kahırdır ömrünü çalan dediler
Şapkanda hicranı derdim bildim ben Boynum bükük bak yanına geldim ben Senden sonra kaç bin defa öldüm ben Felek ölümsüz bir yılan dediler
Kabir taşın niye eğilmiş babam Yokluğun hiç kolay değilmiş babam Toprağın dört yana dağılmış babam Yaşar mı saçını yolan dediler
Bordo gül dikmişim kabrin üstüne Bilmem bu feleğin bize kastı ne Otrar bu dediğin yoksa yas mı ne Döner mi tabut'a konan dediler
alinti
" Prof7780 " Arkadasim Resimleri sayfaya yapistir daha güzel görünüyor. Mesela benim sana bu Bölümde yaptigim gibi.
Resim nasil koyulur diye bilmeyen arkadaslarimiz icin asagida kisaca anlatim yaptim.
Resim sayfaya Yapistirmak nasil olur?
1. Cevap yazma yerinin yukarda soldan birinci buttona basiyorsun icine Resmin Linkni yerlestriyorsun. 2. OK ye basiyorsun hepsi bu.
Kolay gelsin.
Bahtiyar
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: canim babam 4/4/2008, 01:15
oohh benim isimi görmüssün, tesekkürler :cheers:
bursaspor Uzman
Anzahl der Beiträge : 383 Alter : 30 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Okul Medeni Hali - Evli/Bekar : Bekar Anmeldedatum : 02.04.08
Thema: Re: canim babam 6/4/2008, 15:26
cok güzel olmus abi ellerine saglik
perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: Re: canim babam 16/4/2008, 03:16
BABAM....
Vallah su an BABAM olsada yanimda boynuna sarilip kendisini nekadar cok Sevdigimi ve Degerverdigimi tekrar söglesem..
ELLERINE SAGLIKDUYGULANDIRDIN
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: canim babam 17/4/2008, 00:23
kusura bakma eger seni üzdüysem veya incittiysem. Allah rahmet eylesin babana
perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: Re: canim babam 17/4/2008, 01:49
Allaha Sükür,hayata kendisi ama bi gittilermi Türkiyeye dönmek bilmiyorlar. bizlerde Telefonlarla kendimizi avutuyorus....
MALESEF
prof7780 MODERATOR
Thema: Re: canim babam 17/4/2008, 02:06
oooh ben yanlis anlamisim, Allah gecinden versin. tabi kolay degil, sadece telefonla degil, chat üzere webcam ile görüsmekde mümkün. teknoloji sayesinde hersey mümün. :)
$a$kin Üye
Anzahl der Beiträge : 14 Alter : 106 Devlet/Sehir : van helsing is alani/Hobi : $air Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 07.04.08
Thema: Re: canim babam 20/4/2008, 23:00
BABAM BABA KELIMESI BILE INSANIN ICINDE NE KADAR BÜYÜK ANLAM TASIMAKTA BÖYLE ... TARIF BILE EDILEMEZ ... O DUYGULARI ANLATMAK IMKANSIZ ... SÖZLER AZ KALMAKLA SADECE TARIFSIZ DUYGULAR HISSETTIRMEKTE ...
SIRTINI YASLADIGIN DARDA VE IYI GÜNÜNDE BABADIR,BABANDIR HUZUR BULDUGUN SENI TESSELI EDEBILEN TEK INSAN YALANSIZ VE ICTENLIKLE ... NE YAR KUCAGINA BENZER NE DOST ESLIGINE BABA, BABANIN YERI BIR BASKADIR ISTE BÖYLEEEEE...
BIR ANAN VARDIR ONUN YERI BIR BAMBASKADIR ... SERIN FERAHLATICI YUFKA YÜREKLI MERHAMETI BOL OLAN BAGISLAYICI SICAK ANAM ... KIYAMAZ EVLADINA KUCAK ACAR DAIMA ... UGRUNA PARCALANIR BIN PARCAYA ...
BIRDE BABAN VARDIR YERI ASLA DOLDURULAMAZ'LARDAN ... YANINDAYKEN KOKUSUNDAN BILE KUVVET ALDIGIN INSAN ... GÖZLERINE BAKTIGINDA DERININI - ICINI APACIK GÖRÜRSÜN O AN ... GÖRÜRSÜN HEM BU ZAMANA KADAR YASADIKLARINI O DERIN ACILARINI SIZILARINI HEM SANA O COK AMA COK DEGISIK OLAN SEVGISINI SEFKATINI ...
SEFKATI SEVGISI, GIZLI KAPAKLI KUTU ICERISINDE ICINDEEEEE COOOK DERINLERDE ... ONUN SEVGISIDE DEGIGISIKTIR ... ISTE, ISTE BIR BASKA SEKILDEDIR ... AMA BILIRSIN HISSEDERSIN BABA, BABAM BÖYLE BIRSEY ISTE TARIFI YOK CÜMLELERLE O DUYGULAR YASANIR SADECE ...
BABAM BENIM FEDAKAR BABAM EKMEK VEREN BABAM BÜYÜTEN BABAM BENIM CILEKES BABAM ... GÖZÜNÜN YASI ICINE AKAN BABAM BASKALARINA HERZAMAN SILA OLAN AMA KENDI DUYGULARINI HEP ICINDE - KENDINCE YASAYAN BABAM BENIM YÜREGI DAG GIBI OLAN BABAM ... BENIM MERT BABAM ... BÜYÜK INSAN OLAN BABAM ... KENDI GIBI BENIMDE YÜZÜMÜ ASLA YERE EGDIRMIYEN KIMSEYE MUHTAC OLMADAN BIZLERIDE KIMSELERE MUHTAC ETMEDEN BÜYÜTEN B A B A B A M M M M M M M ! ! !