Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: küstüm asklara 1/4/2008, 04:09
Küstüm Aşklara
Küskünüm sana aşk Kaçıyorum senden köşe bucak Saklıyorum kendimi, Saklıyorum ki bir yerde sobeleyemeyesin diye
Seni bulduğumu sandığım zamanlar Baktım ki göz yaşım ırmak oldu Seni sobeledim sandığım zamanlar Gülen yüzüm soldu
Hani o bitmeyecek sevda Hani ömür boyu sevecek aşık Nerede o pembe hayallerim; söylesene Hadi cevap ver, suskun durma
Küskünüm sana aşk Sahi söylesene ne vaat ettin ne verdin bana Hatırlamak bile istemediğim günler verdin Acı verdin, keder verdin Bazen ölümü aklıma düşürüverdin
Küskünüm sana aşk Artık senle barışmayı istemiyorum Git uzak dur benden Zaten aşk kelimesini silip attım defterimden
Alintidir
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: küstüm asklara 1/4/2008, 21:09
Ellerine Saglik Güzel olmus
bursaspor Uzman
Anzahl der Beiträge : 383 Alter : 30 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Okul Medeni Hali - Evli/Bekar : Bekar Anmeldedatum : 02.04.08
Thema: Re: küstüm asklara 2/4/2008, 13:43
bir gün yolda giderken durdum ask nedir diye bir deliye sordum öyle bir güldü ki; korktum ve dediki ben neden deli oldum ;)
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: küstüm asklara 2/4/2008, 15:24
arkadas sende asikmisin? var mi gözüne kestirdigin birileri :)