Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Calma Kapimi Delikanli 10/4/2008, 19:52
Çalma kapımı delikanlı Atma geleceğini, bilinmezin koynuna Alacak olduğun mutluluğun yanında Gelecek olan sıkıntıyı hesapla
Güneşin çokca ısıttığı ülkelerin Gece ayazları vardır bilirsin.
Çalma kapımı delikanlı dedim ya dilimin ucuyla Yüreğimden ıslık tizliğinde çıkan sesi duyuyormusun? Çalma kapımı ama gitme kal orada Yüreğim ısındı sana. Hani! dudak kıvrımlarına saklanıp Söze dökülemeyen, düşünceler vardır İşte ben! kilitli sandık gibiyim dudakları mühürlü Kimbilir belki bir gün başımı yana eğer Kirpiklerimin arasından bakarım boncuk gözlerine Bakarım da kulağına fısıldarım "Canımdan öte can oldun Ama bekle! bekle biraz Söylenenden çok söylenmeyen Yaprağımdan öte dikenim var" Anlıyormusun beni İşte öyle bir şey.
Haydi konuş benimle Söyle! neydi seni çeken? Utangaç bir bakış mı yoksa ince bir gülüş mü? Masumiyetmiydi aradığın? Düşün delikanlı! Ve söyle! Bebekten gayrı masum kaldı mı?
Ey! can olup da, canım denilemeyen delikanlı Dağlardaki papatya kokularını Sepet sepet taşıyorsun bana Ense kökümde, ılık nefesini hissettirip Yüreğimi titretiyorsun haberin var mı?
Başında tacın elinde asan yüreğimdesin Kal orada delikanlı gitme. Gitmek istersen de hemen gitme bekle Varlığını sindiremedim yokluğuna alışamam Doyamadım.