Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: sen de düstün 1/4/2008, 02:03
Nasreddin Hocanın bir gün karısı ölmüş. Bir ay sonra kocası ölmüş dulbir kadınla evlenmiş. Evlendiği kadın Hoca ya sürekli eski kocasını anlatıyormuş. Yine bir günyatakta kocasını anlatıyordu. İştebenim kocam şöye yapardı,böyle yapardı. Hoca sinirlenmiş ve kadına bir tekme atmış ve kadın yere düşmüş. -Kadın sormuş aman hoca niye attın beni. Hocanın cevabı hazır: -Eee yatakta bi sen yatıyorsun, bi ben, bide eski kocan. Üçümüz sığamadık sen de düştün. :lol: :lol:
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: sen de düstün 4/4/2008, 01:12
En güzel gine Nasrettin Hocanin Siirleri degilmi? Ben Bu Fikralari cok seviyorum.
Eline saglik.
Bahtiyar
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: sen de düstün 4/4/2008, 03:18
dogru söylersin, bizim bir hocamiz var bide temel :D