Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: 100 gr. Limonlu Gofret 8/4/2008, 14:10
100 gram limonlu Gofret
Her sabah okula giderken o Bakkalcı Tartardı bize 100 gram limonlu Gofreti Kırık dökük,eğreti bir Kulube misali Bitirirdi,uzun hasretle geçen bir geceyi
Bir sana bir bana paylaşırdık oracıkta Nihayetinde yerdik 5km.yolculukta Gelirdik okulumuz Barbaros Hayrettin Paşa Limonlu Gofret sen birtanesin çok yaşa
Bizimkisi zevk değil,ihtiyaç meselesi Miktar özel günlerde 150 gram olurdu Ama genelde 100 gramı geçmezdi Böyle okumuştuk orta1 okulunu
Yer Eskişehir, tepebaşı mahallesi Bilmem ne Caddesi Bilmem ne sokak ve numara Bilmem hangi Tarih hiç sorma
Akşam mahallenin çocuklarınla Misket oynardık,nedense yenerdik Geri satardık miskete karşı para Artık sabahı sevinçle beklerdik
Herkesin Annesi,Babası yanında Biz iki Kardeş kaldık başbaşa Ümit bağladık bizim yaşlı Bakkala Bembeyaz Gofret,limon tadına
Tartardı bir küçük tahta Kasadan İçimizden geçerdi bu Kasa bizim olsa Aç gözlülükten değil ihtiyaçtan Paylaşırdık yine bir sana bir bana
100 gram Limonlu Gofretin tadını Ben bilirim değerini 100 gram Limonlu Gofretin vefasını Ben bilirim unutmadım eski Günleri
SoN_DuRaK 2006
alinti
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: 100 gr. Limonlu Gofret 9/4/2008, 04:39
Kücük bir resim koysaydin daha iyi olurdu. Bittigi zaman nasil görünecek diye bakardik en azindan. Ama yinede Sagol bizimle bu Güzel Limonlu Gofret Tarifesini paylastigin icin.
Bahtiyar
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: 100 gr. Limonlu Gofret 10/4/2008, 01:53
limonlu gofreti hepimiz biliyoruz, artik hayalimizde cayla birlikte götürelim :D
perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: Re: 100 gr. Limonlu Gofret 16/4/2008, 03:09
Limonlu gofret ,anlami ondan ziyade Cok duygulandim ve malesef bu durumu halen daha yasayan Cocuklarimiz var.