Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Selimiye Tur - Mavi Yolculuk - Marmaris 7/4/2008, 21:42
Mavi tur süreci yalnızca dış dünyayla sınırlı olmamalı, aynı zamanda manevi keşif de olabilmelidir. Yalnızca Mavi Turla hem kendinizi hem de dış dünyayı keşfe çıkabilirsiniz.
Mavi Tur sırasında ziyaret edeceğiniz yerlerin çoğu, medeniyetlerin zenginliğini ve kültürü içerir; bunların içinde büyüleyici Cleopatra plajı, Olimpos Dağının sonsuz alevleri, Myria kaya mezarları, antik medeniyetlerin arkeolojik kalıntıları (deniz altında da) vardır. Ama, bunların yanında yalnızca Mavi Tur size kendiniz hakkında unuttuğunuzu fark ettiğiniz pek çok şeyi hatırlama şansı tanır.
Deniz iyi bir öğretmendir; yumuşaktır, ancak bir noktadan sonra kimseye ayrıcalık tanımaz. Dolayısıyla, deniz hakkında öğrenmek biraz hayatı öğrenmeye benzer.Lüks Transatlantik Turlarda deniz hakkında çok fazla şey öğrenemezsiniz, ancak Mavi Tura çıktığınız teknenin boyutunun bu amaç için ideal olduğunu göreceksiniz.
Mavi Tur, modern hayatın size dayattığı rutinleri bir kenara atıp sıradan olanın ötesine geçmenizi sağlar. Pek çoğumuz şehir ışıklarının yıldızların ışığını söndürdüğü büyük şehirlerde yaşıyoruz. Mavi Turda yıldızları çok net biçimde görebilirsiniz. Mavi Turunuz dolunaya denk gelirse, özellikle bu bölümler görülmedik derecede güzel geçer.
Gökyüzünde ay olmadığında, başka bir zevk söz konusudur, yakamoz. Bu, gözle görülmeyen küçük yaratıkların oluşturduğu bir durumdur.Zifiri karanlıkta suda hareket yaptığınızda, örneğin kürek çektiğinizde, pırıltılar oluşur. Küreğin su yüzeyine dokunduğu noktada ışık halkaları meydana gelir. Kürekten damlayan su damlaları su yüzeyine düştüğünde, yıldız yağmuru görüntüsü oluşur.
Zifiri karanlıkta yüzmek narsis bir zevk gibi inanılmaz bir tecrübedir. Şimdi, gökyüzünde yalnızca yıldızların olduğu bir gecede, gün boyunca koydan ayrık duran balıkçı köyleri veya körfezin içinde deniz oldukça dalgalıyken güvertede yalnız başınıza uzandığınızı düşünün.
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: Selimiye Tur - Mavi Yolculuk - Marmaris 17/4/2008, 00:16
Thema: Re: Selimiye Tur - Mavi Yolculuk - Marmaris 19/4/2008, 02:02
Nekadar güzell yerler buralari Vallah Türkiyemiz cennet :sunny:
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: Selimiye Tur - Mavi Yolculuk - Marmaris 19/4/2008, 09:50
Dünyada bir numaradir Türkiyemiz... Beylesine güzel yerler harabiler tarihi yerler üc bir yani Deniz insanlari sicak ve Misafir perver, kim Var sorarim size. Bence sadece Vatanimiz TÜRKIYE dir, bu özellikler sadece ve sadece Türkiyemize de mevcuddur... Benim güzel Vatanim....TÜRKIYEMMM
BAHTiYAR
bursaspor Uzman
Anzahl der Beiträge : 383 Alter : 30 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Okul Medeni Hali - Evli/Bekar : Bekar Anmeldedatum : 02.04.08
Thema: Re: Selimiye Tur - Mavi Yolculuk - Marmaris 12/5/2008, 12:47
ee olacak okaadar nede olsa türkiye cok güzel kim yaptiysa ellerine saglik
Gesponserte Inhalte
Thema: Re: Selimiye Tur - Mavi Yolculuk - Marmaris