Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: GENCLERBIRLIGI OFTAS SPOR KULÜBÜ YÖNETIM KURULU 7/4/2008, 21:25
Başkan : Turgay KALEMCİ
ikinci Başkan : Yiğit Ali EKMEKÇİ Genel Sekreter - Basın Sözcüsü : Adnan DİNÇER Mali As Başkan : Hayri GÜLER Teknik As Başkan : Subhi Acar YALÇINKAYA Sayman : Hacı Kemal YURTTAKALAN Asbaşkan : Halis DURKAYA A Takım Sorumlusu : Emin ERYILMAZ A Takım Sorumlu Yardımcısı : Yıldıray YOLDAR Genel Sekreter Yardımcısı : Ali Aydın AKPINAR Yurt Dışı İlişkiler Sorumlusu : Veli GÜRPINAR Alt Yapı Sorumlusu : Mehmet TOKATLI Alt Yapı Sorumlusu Yardımcısı : Hüseyin ULUSOY
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: GENCLERBIRLIGI OFTAS SPOR KULÜBÜ YÖNETIM KURULU 8/4/2008, 02:38
sagol bilgiler icin, benim bildigim, yönetimde toplam 7 kisi olur, demek digerleri yedek listede :10:
bursaspor Uzman
Anzahl der Beiträge : 383 Alter : 30 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Okul Medeni Hali - Evli/Bekar : Bekar Anmeldedatum : 02.04.08
Thema: Re: GENCLERBIRLIGI OFTAS SPOR KULÜBÜ YÖNETIM KURULU 12/5/2008, 14:23
sgl bilgiler icin bende genclerbiriginden biseyller ögrenmis oldum ;)
Gesponserte Inhalte
Thema: Re: GENCLERBIRLIGI OFTAS SPOR KULÜBÜ YÖNETIM KURULU