Anzahl der Beiträge : 23 Alter : 57 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Güneslenmek Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 03.04.08
Thema: Balik izgara, Cöp sis; Adna urfa...... 7/4/2008, 21:13
Sayin üyeler.... Balikcilik diyince sahsimin ilk akla gelen izgara üstünde istanbulun Galata köprü yaninda sandal üzerinde 3 YTL ekmek ici verilen lezzetli o balik geliyo.
Balikcilik kendi basina bir sanat, ama yemesi gine kendi basindan daha üstün arife tarif gerektirmeyen bir olay.
Lafin kisasi.... Balik icin cig tavuk yenmes. Olayla ne ilgisi var, iste bilmem dedim ya arife tarif gerekmez.
Saygilar
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: Balik izgara, Cöp sis; Adna urfa...... 8/4/2008, 07:47
zagor schrieb:
Sayin üyeler.... Balikcilik diyince sahsimin ilk akla gelen izgara üstünde istanbulun Galata köprü yaninda sandal üzerinde 3 YTL ekmek ici verilen lezzetli o balik geliyo.
Balikcilik kendi basina bir sanat, ama yemesi gine kendi basindan daha üstün arife tarif gerektirmeyen bir olay.
Lafin kisasi.... Balik icin cig tavuk yenmes. Olayla ne ilgisi var, iste bilmem dedim ya arife tarif gerekmez.
Saygilar
Balik izgara agzimi sulandirdi ama Arif tarif pek uymamis derim.
Bahtiyar
zagor Üye
Anzahl der Beiträge : 23 Alter : 57 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Güneslenmek Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 03.04.08
Thema: Re: Balik izgara, Cöp sis; Adna urfa...... 8/4/2008, 21:38
Selam Bahtiyar Kardes,
ilgin icin sagolasin, insan Balik ve izgara aklina gelince.... akil gidiyo, burna izgara kokusu gelince böyle uygunsuz olay cikiyo.
Insallah zamanla arif oluruzda böyle daha uygun yazi yazmayi gayret ederim.
Saygilar
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: Balik izgara, Cöp sis; Adna urfa...... 9/4/2008, 01:42
iste bu arkadaslar, kaynasma böyle olur :), boardumuza yakisir örnek tebrikler