Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Sehitler Anisina 6/4/2008, 20:34
ŞEHİTLER ANISINA
Vatan için kara toprağa giren Dağ taş demeden göreve giden Bayrağı, milleti temsil eden Makamın cennet olsun şehidim
Bayrağımın rengi senin kanından Vatan için geçmiş tatlı canından Evliya'ya eşit o makamından Makamın cennet olsun şehidim
Bayrağa sarılı tabutun gelir Sevdiklerin seninle birlikte ölür Cenazende senle yüzbinler yürür Makamın cennet olsun şehidim
Hangi asker senin gibi şerefli Kükrer sığmaz kabına aslan yürekli Düşmanlar kıskanır seni sürekli Makamın cennet olsun şehidim
Sen şehit torunu alnın ak, yüzün pak Sana sıra gelirse mezarından ayağa kalk Nöbet sana yakışır şerefli asker Makamın cennet olsun şehidim.
Nurcan ARSLAN
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: Sehitler Anisina 8/4/2008, 08:31
Bu Siir hosuma gitti ellerine saglik. Helal olsun bizim Mehmetcigimize. Mehmetcikler varken bu Dünyada Bizim Basimiz öne egilmez.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" veya Alman vatandasligini Almis Kalbi Türkiye icin atanlara.