Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Sehitlere Aglanmaz 6/4/2008, 20:28
ŞEHİTLERE AĞLANMAZ
Gülümse Anne Akşam olur hasret büyür dağ olur Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur Sen oğlunu geri dönmez say annem Ben ölünce belki vatan sağ olur
Belki dağlar duman duman savrulur Belki sesim çığlık çığlık duyulur Belki yavrun bir tabuta koyulur Üzülme annem
Bir yangın ki ciğer ciğer kavrulur Bir yangın ki kardeş kardeş vurulur Belki kalbim bir bayrağa kan olur Gülümse annem
Yine yağmur ince ince çiselenir Yine toprak yaz gelince çiçeklenir Sen beni hep rüyalarda gör annem Gör ki kalbim bir mezarda dinlenir Ağlama ANNEM...
Son uğurlayışın değil ki bu... Savaş yeni başlıyor... Değişen sadece arkamdan okuduğun Ayet'el Kürsi yerine şimdi Fatiha...
TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHUNA FATİHA...
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: Sehitlere Aglanmaz 8/4/2008, 08:37
TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHUNA FATİHA... AMIN
Cok Anlamli ve duygulu bir Siir. Buraya Koydugun icin Tesekkür ederim.
Bahtiyar
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: Sehitlere Aglanmaz 8/4/2008, 14:00
Rica ederim, sehitlerimiz bizim sehitlerimiz
perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: Re: Sehitlere Aglanmaz 8/5/2008, 02:04
Kaderimde varsa savaşmak Ben gazi olmak isterim Kanımın her damlası vatanıma akacaksa Ben şehit ölmek isterim..