Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Bir kac güzel fikra 21/7/2008, 04:37
3 Erkek ve 3 Bayan
Üc bayan ve üc erkek is icabi trenle bir seyahate cikmalari gerekir. Tren garina giderler. Üc bayan 3 bilet aldigi halde erkekler tek bilet alir. Bayanlar bunun sebebini sorduklarinda erkekler "bekleyin ve görün" derler. Trene binerler ve tren hareket ettikten bir süre sonra üc erkek kalkip hep beraber trenin tuvaletine girerler. Biraz sonra kondüktör gelir ve üc bayandan üc bileti alir. Tuvaletin önünden gecerken kapiyi tiklatip, "bilet lütfen," der. Kapi acilir ve bir el bileti uzatir. Bayanlar bunu görürler. Taktigi kapmislardir. Dönüs yolculugu icin yine gara giderler. Bayanlar bu sefer tek bilet almislardir. Erkekler ise hic bilet almaz. Bayanlar yine sasirip sebebini sorduklarinda Erkekler yine bekleyip görmelerini söylerler. Bir süre sonra yolculuk baslar. Önce bayanlar kalkip tuvalete girer. Ardindan da erkekler karsisindaki tuvalete. Kondüktörün gelmesine yakin bir erkek cikip karsi kapiyi tiklar ve "bilet lütfen," der. Acilan kapidan bir el bileti uzatir. Bileti alan erkek diger tuvalete geri girer!..
Bir Amerikali, bir Ingiliz ve bir Irakli kahvede oturmus cay iciyorlar. Amerikali cayini bitirince bardagi havaya firlatmis, silahini cikarip bardaga ates edip parcalamis: - "Bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere cay icmeyiz" demiş.
Ingiliz de bunun üzerine cayini bitirip bardagi havaya firlatmis ve ates ederek bardagi parçalamis: - "Bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam icin o kadar cok kumsal vardir ki, ayni bardakla iki kere cay içmeyiz" demiş.
Bunun üzerine Irakli da çayini bitirmis, bardagi havaya firlatmis, silahini çekip Amerikali ve Ingilizi vurup öldürmüs: -"Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar cok var ki, biz ayni adamlarla oturup iki kere cay icmeyiz" demiş.
Yaşlı adam, doktora derdini anlatıyor: - Birinci normal. İkincide de idare ediyorum. Üçüncüde dizlerim kesiliyor. Dördüncü ölüm gibi bir şey... - Olur mu o kadar, diye sözünü kesti doktor. Birden fazlası çok zararlı sizin için. - Ne yapabilirim ki, doktor bey? Asansör olsa, bunlar olmaz. Ama beşinci kattaki daireme merdivenden çıkmak zorundayım.
Birinci sınıf öğrencisi okuldan dönünce annesine : -Bugün öğretmen bize atlardan söz etti.Ama ben atın ne olduğunu hala anlayamadım, dedi. -Neden?diye sordu annesi. -Öğretmen `Atın yavrusuna tay, dişisine kısrak, erkeğine aygır derler, -Bunda anlaşılmayacak ne var çocuğum? -Peki anneciğim, ne zaman ata at diyorlar?
perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08