www.bahtiyar.forumkostenlos.at
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.

www.bahtiyar.forumkostenlos.at

BAHTiYARIN AiLE PLATFORMUNA HOSGELDiNiZ !

StartseiteNeueste BilderAnmeldenLogin

Dostluk Sözleri

Nach unten 
2 verfasser
AutorNachricht
Admin
ADMiNiSTRARTOR
ADMiNiSTRARTOR
Admin

Männlich
Anzahl der Beiträge : 1915
Devlet/Sehir : Almanya/Hessen
is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem
Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim

Dostluk Sözleri Empty
BeitragThema: Dostluk Sözleri   Dostluk Sözleri Icon_minitime16/4/2008, 02:21

Dost Tıpkı denizdeki kum taşlarına benzer. Önce teker teker toplarsın Sonra birer birer atarsın Ama Bazılarını atmaya kıyamazsın işte sen Onlardansın.

Bin tane aşkım olacagına bir tane dostum olsun Yeterki yürekten ve senin gibi biri olsun.

Bizim ömrümüzde ırmaklar vardir. Sularında hayallerimizi yüzdürdüğümüz. Bizim ömrümüzde dostlarımız vardır. Günlerimiz ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz.

Dost Dediğin sevdimi yürekten sever Sermayesi sevgidir,dostluğa sarfeder. Böyle güzel sevgiler dünyaya değer.

Sabır ve sevgilerin birleştiği Dostlukların daha çok büyüdüğü Belki yorgun belki yorgun Yinede mutlu ve umutlu Güzellikler dolu günler Seninle Olsun

umurtanın saatliği , Ekmeğin günlüğü , Şarabın yıllığı dostluğun ise bizimki gibi en uzun süreni güzeldir.

Dost vurulunca değil , Unutulunca kahrından ölür. Biz sevdiklerimizi kır çiçeği gibi avucumuzda değil Kurşun yarası gibi Yüreğimizde Saklarız.
Nach oben Nach unten
https://bahtiyar.forumieren.de
prof7780
MODERATOR
MODERATOR
prof7780

Männlich
Anzahl der Beiträge : 2355
Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg
is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur

Dostluk Sözleri Empty
BeitragThema: Re: Dostluk Sözleri   Dostluk Sözleri Icon_minitime16/4/2008, 03:43

güzel olmus abi, insana en cok gereken samimi bir dost :)
Nach oben Nach unten

Dostluk Sözleri
Seite 1 von 1