www.bahtiyar.forumkostenlos.at
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.

www.bahtiyar.forumkostenlos.at

BAHTiYARIN AiLE PLATFORMUNA HOSGELDiNiZ !
 
StartseiteNeueste BilderAnmeldenLogin

 

 Sandal Sefasi

Nach unten 
AutorNachricht
perikiz
MODERATOR
MODERATOR
perikiz


Weiblich
Anzahl der Beiträge : 972
Alter : 53
Devlet/Sehir : Almanya
is alani/Hobi : Ev Hanimi
Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim
Anmeldedatum : 31.03.08

Sandal Sefasi Empty
BeitragThema: Sandal Sefasi   Sandal Sefasi Icon_minitime18/6/2008, 05:50

Sandal Sefası

14 adet

Malzemeler:

7 adet bostan patlıcanı
kızartmak için sıvıyağ
1kg antrikot et
2 yemek kaşığı zeytinyağı
4-5 adet domates
3-4 adet sivribiber
tuz
üzerlerine kaşar peyniri rendesi

Hazırlanması

Bol sıvıyağı kızartma tenceresinde iyice kızdırın. Patlıcanları birer birer uzunlamasına ikiye kesip kabuklarını soymadan yüksek ateşte önlü arkalı kızartın. Kağıt havlunun üzerine alıp fazla yağını süzdürün. Kalan patlıcanlara da aynı işlemi uygulayın.
2 yemek kaşığı zeytinyağını kızdırın. Antrikotu ilave edip bıraktığı suyu iyice azalana kadar pişirin. Biberleri ve domatesi doğrayıp tuzla birlikte ete ekleyip pişirin.
Patlıcanların ortasını çatalla bir miktar ezin. İçlerine etten bir kaşık koyup fırın kabına dizin. (Eğer yemeği akşam için hazırlıyorsanız servise yarım saat kalana kadar üzerini folyoyla örtüp fırında bekletin.) Etin suyu kaldıysa bu suyu kalmadıysa bir miktar salçalı suyu kabın altına dökün. 200C fırında pişirin. Fırından çıkartırken üzerlerine peynir rendesi serpin.


Sandal Sefasi Iftar_10
Nach oben Nach unten
 
Sandal Sefasi
Nach oben 
Seite 1 von 1

Befugnisse in diesem ForumSie können in diesem Forum nicht antworten
www.bahtiyar.forumkostenlos.at :: BAYANLARA ÖZEL :: HER TÜRLÜ YEMEK & TATLI TARiFLERi vs. :: Yemek Cesitleri-
Gehe zu: