www.bahtiyar.forumkostenlos.at
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.

www.bahtiyar.forumkostenlos.at

BAHTiYARIN AiLE PLATFORMUNA HOSGELDiNiZ !
 
StartseiteNeueste BilderAnmeldenLogin

 

 PAPATYA BISKÜVISI

Nach unten 
AutorNachricht
perikiz
MODERATOR
MODERATOR
perikiz


Weiblich
Anzahl der Beiträge : 972
Alter : 53
Devlet/Sehir : Almanya
is alani/Hobi : Ev Hanimi
Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim
Anmeldedatum : 31.03.08

PAPATYA BISKÜVISI Empty
BeitragThema: PAPATYA BISKÜVISI   PAPATYA BISKÜVISI Icon_minitime18/6/2008, 04:27

PAPATYA BİSKÜVİSİ

Malzemeler :

150 gr yağ
250 gr un
1 paket vanilya
5 kaşık kayısı marmelatı
50 gr badem içi
50 gr antep fıstığı
50 gr pudra şeker
2 yumurta sarısı

Harç için :

250 gr ceviz içi
2 yumurta akı
100 gr pudra şekeri

Yapılışı :

Un elenip içine incecik doğranmış yağ konup incecik kıyılır. Ortası açılır ve içine 2 yumurta sarısı etrafına vanilya, pudra şekeri konup hamur yapılır. 15 dakika dinlendirilir. 5 milimetre hamur açılıp , nemse kalıbıyla kesilip, yağlanmış papatya bisküvisi kalıbına yerleştirilir. İçine ince marmelat sürülür. İçine cevizli salata doldurulup kalıbıyla tepsiye dizilip fırında pembe renkte pişirilir ve kalıptan çıkarılıp üzerine marmelat sürülür. Onun üzerine kaynayıp kabukları soyulmuş ve ikiye ayrılmış badem dizilir. Tam ortasına limon rendesi konur. Yeşil fıstık ve hindistan cevizi serpilir.


PAPATYA BISKÜVISI Papaty10
Nach oben Nach unten
 
PAPATYA BISKÜVISI
Nach oben 
Seite 1 von 1

Befugnisse in diesem ForumSie können in diesem Forum nicht antworten
www.bahtiyar.forumkostenlos.at :: BAYANLARA ÖZEL :: HER TÜRLÜ YEMEK & TATLI TARiFLERi vs. :: Kurabiye-Pasta-Kek-Tatlilar vs.-
Gehe zu: