www.bahtiyar.forumkostenlos.at
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.

www.bahtiyar.forumkostenlos.at

BAHTiYARIN AiLE PLATFORMUNA HOSGELDiNiZ !

StartseiteNeueste BilderAnmeldenLogin

Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!!

Nach unten 
4 verfasser
AutorNachricht
zagor
Üye
Üye
zagor

Männlich
Anzahl der Beiträge : 23
Devlet/Sehir : Almanya
is alani/Hobi : Güneslenmek
Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim

Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!! Empty
BeitragThema: Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!!   Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!! Icon_minitime14/4/2008, 22:48

Bir yar gördüm yolda kara kasli,
yüzü gülec siyah sacli !
Duydumki gurbet elden gelmis,
Benim bos gönlüm onu sevmis !

Günler gecti hasretine dayanamadim,
Düstüm yola, dag bayir demedim hep onu aradim,
Ögrendimki kara yazilmis benim alinyazim,
bir tek umudum vardi, beni teselli edecek,
O da yanik calan tek sazim.

Sonunda ölmeyen sevgim düsürdü beni onun yoluna,
Onu gördügümde tek istegim sarmakti koluma !
Ama evlendigini duydugumda,
kazilmisti artik o an benim mezar kuyum,
o günden beri cöllerin en büyük Mecnunuyum!

Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!! 336458
Nach oben Nach unten
prof7780
MODERATOR
MODERATOR
prof7780

Männlich
Anzahl der Beiträge : 2355
Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg
is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur

Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!! Empty
BeitragThema: Re: Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!!   Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!! Icon_minitime15/4/2008, 02:13

eline saglik arkadas :)
Nach oben Nach unten
zagor
Üye
Üye
zagor

Männlich

BeitragThema: Re: Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!!   Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!! Icon_minitime16/4/2008, 21:46

Eyvallah dostum, sagolasin !
Nach oben Nach unten
ebruli
Akilli üye
Akilli üye
ebruli

Weiblich
Anzahl der Beiträge : 124
Devlet/Sehir : Almanya/Hessen

BeitragThema: Re: Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!!   Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!! Icon_minitime115/4/2008, 01:51

Helal olsun be ne siir ama
kim yazdiysa ellerine yüreyine saglik

Aglayan Smile büyük
Nach oben Nach unten
zagor
Üye
Üye
zagor

Männlich

BeitragThema: Re: Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!!   Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!! Icon_minitime115/4/2008, 10:39

Tsk,
acize kendi eserimiz.
Siirleri kopye etmeyi sevmedigimi icin kendimiz yazmayi gayret ediyoruz.

Saygilar
Nach oben Nach unten
perikiz
MODERATOR
MODERATOR
perikiz

Weiblich
Anzahl der Beiträge : 972
is alani/Hobi : Ev Hanimi

BeitragThema: Re: Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!!   Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!! Icon_minitime116/4/2008, 01:45

Ozaman devam.....
Bögle Sairler bize lazim...

ELLERINIZE YÜREGINIZE SAGLIK
flower
Nach oben Nach unten
Gesponserte Inhalte

BeitragThema: Re: Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!!   Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!! Icon_minitime1

Nach oben Nach unten

Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!!
Seite 1 von 1

Befugnisse in diesem ForumSie können in diesem Forum nicht antworten
www.bahtiyar.forumkostenlos.at :: SiiR, FIKRA ve HiKAYELER :: Siir & Sair bölümü :: Ask Sevgi ve Ayrilik Siirleri-
Gehe zu: