Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!!
4 verfasser
Autor
Nachricht
zagor Üye
Anzahl der Beiträge : 23 Alter : 57 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Güneslenmek Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 03.04.08
Thema: Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!! 4/4/2008, 22:48
Bir yar gördüm yolda kara kasli, yüzü gülec siyah sacli ! Duydumki gurbet elden gelmis, Benim bos gönlüm onu sevmis !
Günler gecti hasretine dayanamadim, Düstüm yola, dag bayir demedim hep onu aradim, Ögrendimki kara yazilmis benim alinyazim, bir tek umudum vardi, beni teselli edecek, O da yanik calan tek sazim.
Sonunda ölmeyen sevgim düsürdü beni onun yoluna, Onu gördügümde tek istegim sarmakti koluma ! Ama evlendigini duydugumda, kazilmisti artik o an benim mezar kuyum, o günden beri cöllerin en büyük Mecnunuyum!
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!! 5/4/2008, 02:13
eline saglik arkadas :)
zagor Üye
Anzahl der Beiträge : 23 Alter : 57 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Güneslenmek Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 03.04.08
Thema: Re: Leylalar ve Mecnunlar, Ferhatlar ve Sirinler - Cöller anlar onlarin dilinden !!!! 6/4/2008, 21:46