www.bahtiyar.forumkostenlos.at
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.

www.bahtiyar.forumkostenlos.at

BAHTiYARIN AiLE PLATFORMUNA HOSGELDiNiZ !

StartseiteNeueste BilderAnmeldenLogin

Bilgisayar acemisi

Nach unten 
3 verfasser
AutorNachricht
prof7780
MODERATOR
MODERATOR
prof7780

Männlich
Anzahl der Beiträge : 2355
Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg
is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur

Bilgisayar acemisi Empty
BeitragThema: Bilgisayar acemisi   Bilgisayar acemisi Icon_minitime130/3/2008, 05:36

WordPerfect'in yardım hattında banda alınmış bir telefon konuşması. Bu konuşma sonrası helpdesk elemanı isinden kovuluyor. Kovulduktan sonra da şirketi kendisini "Gerekçesiz" isten çıkardığı için mahkemeye veriyor.

Işte Telefon Konuşması :

- Yardım hattı, buyrun, nasıl yardımcı olabilirim?
- Bir sorunum var. - Nasıl bir sorun? - Yazı yazıyordum, birden bütün kelimeler gitti? - Gitti mi? - Yok oldu! - Ekranda şu anda ne görüyorsunuz? - Hiç bir şey. - Hiç bir şey mi? - Yazdığım hiç bir şey ekrana çıkmıyor. - Hala Wordperfect programında mısınız yoksa programdan çıktınız mı? - Bunu nereden bileyim? - Ekranda bir "C" harfi görüyor musunuz? - Bir "hece" mi... - Boş verin. Ekranda yanıp sönen bir çizgi var mi? - Söyledim ya hiç bir şey yazmıyor. - Monitör üstünde yanan bir lamba var mi? - Monitör ne? - Ekranı olan yer, televizyon gibi... Çalıştığını gösteren küçük bir lamba var mi? - Bilmiyorum. - Monitörün arkasına bakın, oraya bir elektrik kablosu giriyor olması lazım. Görebiliyor musunuz? - Evet. - Harika, o kabloyu takip edin duvarda elektriğe bağlı mi bana söyleyin. - Bağlı - Harika. Monitörün arkasına bakınca bağlı olan tek kablo mu gördünüz, yoksa iki tane mi? - Görmedim. - Tekrar bakar mısınız, ikinci bir kablonun da bağlı olması lazım. - Evet buldum. - Tamam, simdi onu takip edin bilgisayara bağlı mı diye bakin. - Kabloya ulaşamıyorum. - Ulaşmayın, bağlı mı diye bakabilir misiniz? - Olmuyor. - Bir şeyden destek alıp eğilip bilgisayarın arkasına baksanız.... - Eğilmek dert değil, karanlık olduğu için bakamıyorum. - Karanlık? - Ofisin ışıkları kapalı, pencereden gelen ışık yetmiyor. - Ofisin ışıklarını yakın. - Yanmaz. - Neden? - Elektrikler kesik. - Elektrikler mi kesik. Tanrım...!(kısa bir sessizlik) - Bilgisayarın kutusu, kitapları herşeyi duruyor mu? - Evet dolapta. - Simdi bilgisayarı sökün , aynen aldığınızdaki gibi paketleyin ve aldığınız dükkana iade edin. - Durum bu kadar kötü mu? - Korkarım öyle! - Peki tamam. Onlara ne diyeceğim? - "Ben bilgisayar kullanamayacak kadar aptalım" diyeceksiniz...

Zuletzt von prof7780 am 3/4/2008, 17:02 bearbeitet; insgesamt 1-mal bearbeitet
Nach oben Nach unten
Admin
ADMiNiSTRARTOR
ADMiNiSTRARTOR
Admin

Männlich
Anzahl der Beiträge : 1915
Devlet/Sehir : Almanya/Hessen
is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem
Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim

Bilgisayar acemisi Empty
BeitragThema: Re: Bilgisayar acemisi   Bilgisayar acemisi Icon_minitime130/3/2008, 22:41

Ellerine Saglik dostum ilk olarak sen bu Boarda Fikralarini yazdigin icin Tesekkür ederim.

Saygilarimla

Bahtiyar
Nach oben Nach unten
https://bahtiyar.forumieren.de
prof7780
MODERATOR
MODERATOR
prof7780

Männlich
Anzahl der Beiträge : 2355
Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg
is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur

Bilgisayar acemisi Empty
BeitragThema: Re: Bilgisayar acemisi   Bilgisayar acemisi Icon_minitime11/4/2008, 00:47

rica ederim

saygilar
prof
Nach oben Nach unten
bursaspor
Uzman
Uzman
bursaspor

Männlich
Anzahl der Beiträge : 383
is alani/Hobi : Okul
Medeni Hali - Evli/Bekar : Bekar

Bilgisayar acemisi Empty
BeitragThema: Re: Bilgisayar acemisi   Bilgisayar acemisi Icon_minitime12/4/2008, 14:21

BEN DE ..

Temel, Dursun ve Cemal bir gün bir karinin evine zamparalik icin giderler.
Tam is üstünde iken kadini kocasi geliir, Dursun yatagin altina, Cemal dolaba, Temel de pencerenin disina saklanir.
Adam odaya girer. Yatagin altindan bi ses gelir, bakar ki kimi gorsun.
-"Dursun ne ariyorsun burada?" diye sorar.
Dursun:
-"Yatagi tamir ediyordum." der
Adam:
-"Borcumuz ne kadar? diye sorar.
Dursun:
-"10 milyon" der.
Adam parayi verir, Dursun gider. Dolaptan bir ses gelir. Bu sefer adam bakar ki Cemal.
-"Ne ariyosun burada?" der.
Cemal:
-"Dolabi tamir ediyorum." der.
Adam:
-"Borcumuz ne kadar?" diye sorar.
Cemal:
-"15 milyon." der.
Adam parayi verir, Cemal de gider.
temel adamin arkadaslarina para verdigini görmektedir fakat konusmalari duymamaktadir içeri girer ve bagirir:
Nach oben Nach unten
bursaspor
Uzman
Uzman
bursaspor

Männlich
Anzahl der Beiträge : 383
is alani/Hobi : Okul
Medeni Hali - Evli/Bekar : Bekar

Bilgisayar acemisi Empty
BeitragThema: Re: Bilgisayar acemisi   Bilgisayar acemisi Icon_minitime12/4/2008, 14:22

Ayarını yapmadan

Diş hekiminin odasına giren genç ve güzel kadın: - "Ah doktorcuğum", dedi. "Bu dişi çektirmektense, çocuk doğurmayı tercih ederim." Doktor: - "Öyleyse koltuğun ayarını yapmadan önce kararınızı verin."

Doktor
Nach oben Nach unten
Admin
ADMiNiSTRARTOR
ADMiNiSTRARTOR
Admin

Männlich
Anzahl der Beiträge : 1915
is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem
Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim

Bilgisayar acemisi Empty
BeitragThema: Re: Bilgisayar acemisi   Bilgisayar acemisi Icon_minitime14/4/2008, 01:15

Ellerine saglik hepsi güzel olmus
Nach oben Nach unten
https://bahtiyar.forumieren.de
Gesponserte Inhalte

Bilgisayar acemisi Empty
BeitragThema: Re: Bilgisayar acemisi   Bilgisayar acemisi Icon_minitime1

Nach oben Nach unten

Bilgisayar acemisi
Seite 1 von 1