Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: tepki cesitleri 30/3/2008, 05:33
KLASIK TEPKI: "Sıraya geç kardeşim" NEOKLASIK TEPKI: "Şeker kardeşim sıraya geçiver" REALIST TEPKI: "Sıra var" SÜRREALIST TEPKI: "Sallandıracaksın bunlardan ikisini Kızılay'da bak bir daha yapabiliyorlar mı?" ROMANTIK TEPKI: "Beyefendi galiba sırayı görmediniz" NATÜRALIST TEPKI: "Sırana geç" MODERN TEPKI: "Efendim insanımız eğitimsiz. Halbuki Avrupa'da..." POST-MODERN TEPKI: "Sırana geç lan ayı!" UZLAŞIMCI TEPKI: "Acelesi olmasa one geçmezdi; üzmeyin garibi" DEVRIMCI TEPKI: "Alt yapı sorunları çözülmeden halkımız sıraya geçmez. Devrim olunca herkes hizaya gelecek" KADERCI TEPKI: "iki dakika fazla beklesek kıyamet mi kopar? Kısmetse hepimizin işi görülür" FELSEFECI (septik-kuşkucu) TEPKI: "Ön ve arka kavramları görecelidir. O tarafın ön taraf olduğuna kim karar verdi? Öne geçtigini zanneden, aslında arkaya geçmis olabilir" KANT'CI TEPKI: "Efendim algılanmayan şeyler yok demektir. Bakmayın o tarafa, adam yok olur" KÖTÜMSER VAROLUŞCU TEPKI: "Herkes bir gün ölecek. Onurlu bir şekilde bekleyin. Bir gün o adam da ölecek" IYIMSER VAROLUŞCU TEPKI: "Sıkmayın canınızı, şu anın tadını çıkarmaya calışın. Bakın ne güzel hayattasınız ve birileri önünüze geçebiliyor" HUMANIST TEPKI: "Insanlık bir bütündür. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için. Dolayısıyla birimiz öne geçince, aslında hepimiz öne geçmiş oluyoruz."
Zuletzt von prof7780 am 8/4/2008, 00:26 bearbeitet; insgesamt 1-mal bearbeitet
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: tepki cesitleri 30/3/2008, 22:48
Bastan fazla anlasilmadi Fikra ama sonuna dogru hakli Bir kisi herkez icin ve herkezde bir kisi icindir. Ne bu sira beklemeleri yahu Türkiyede modahaline gelmis Hertarafta birseyler icin bekleniyor.
Almanyadada hich beklemek diyemem cünki Türk vatandaslarimiz KOnsolosluklarin önündede mecbur birakiliyor beklemeye, yaz demeden kis demeden cocuk demeden yasli demeden hepsi ayni muhamele görüyor.
Ne yazikki bu Sira beklemesi her zaman oldugu gibi gelecektede devam edecek.
Saygilarimla
Bahtiyar
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: tepki cesitleri 1/4/2008, 00:46
Dogru söylersin ama bizim elimizden ne gelir ki
insallah kisa zamanda hersei düzeltirlerde, vatandas rahatlar :)