www.bahtiyar.forumkostenlos.at
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.

www.bahtiyar.forumkostenlos.at

BAHTiYARIN AiLE PLATFORMUNA HOSGELDiNiZ !

StartseiteNeueste BilderAnmeldenLogin

1 SAATINI BANA....

Nach unten 
AutorNachricht
perikiz
MODERATOR
MODERATOR
perikiz

Weiblich
Anzahl der Beiträge : 972
Devlet/Sehir : Almanya
is alani/Hobi : Ev Hanimi
Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim

1 SAATINI BANA.... Empty
BeitragThema: 1 SAATINI BANA....   1 SAATINI BANA.... Icon_minitime18/5/2008, 03:15

Adam yorgun argın eve geldiğinde 7 yaşındaki oğlunun kendisini beklediğini gördü. Çocuk babasına "Baba 1 saatte ne kadar para kazanıyorsun?" diye sordu. Zaten yorgun olan adam "Bu seni ilgilendirmez, sen başka şeylerle ilgilen" dedi... Bunun üzerine çocuk "Lütfen babacığım, bilmek istiyorum" deyince, adam da "İlla ki bilmek istiyorsan 20 dolar" diye cevap verdi. Bunun üzerine çocuk "Peki baba bana 10 dolar borç verebilir misin?" diye sordu. Adam iyice sinirlenip "Yeter artık, derhal odana git ve kapını kapat!" diye bağırdı. Çocuk sessizce odasına gitti. Aradan bir süre geçince adam biraz sakinleşmiş, çocuğa parayı neden istediğini bile sormadığını düşünmüştü. Belki gerçekten para lazımdı çocuğa. Çocuğun odasına gitti ve "Uyuyor musun?" diye sordu. Çocuk "Hayır" diye mırıldandı. Adam cebinden 10 doları çıkarıp uzattı "Al bakalım istediğin 10 doları, az önce sana o şekilde davrandığım için üzgünüm, ama çok yorucu bir gün geçirdim" dedi. Çocuk sevinçle parayı almış ve yastığının altındaki diğer paraları çıkararak saymaya başlamıştı. Bunu gören adam sinirlenerek "Paran olduğu halde benden bir daha para istemeye utanmıyor musun?" Çocuk elindeki tüm parasını babasına uzatıp "Ama yeterince yoktu, işte 20 dolar. Şimdi 1 saatini bana ayırabilir misin?" dedi. !!

1 SAATINI BANA.... Siir100589qp
Nach oben Nach unten

1 SAATINI BANA....
Seite 1 von 1