Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Yiyemiyorum Doktor Bey 7/5/2008, 02:40
Verdiğin perhize budur gayratım Bundan başka uyamayom doktor bey Üç sepet yumurta sabah kahvaltım Teker teker sayamayom doktor bey
İki lehen pilav,bir yayık ayran İster yağlı olsun isterse yavan Yanına kesiyom beş kilo soğan Yeyom yeyom doyamıyom doktor bey
Üç tencere bamya yerim pişince Yirmi tas su içip biraz koşunca Her yanı sökülür karnım şişince Sağlam göğnek giyemiyom doktor bey
Şimdiye acımdan çoktan ölürdüm Sağ olsun komşular ediyor yardım Bir kuzudan fazla yimem söz verdim Ayıp olur cayamıyom doktor bey
Bazı az geliyor beş kasa hurma Yedi lahanadan yapıyor sarma Onu da mı yedin diye heç sorma Utanıyom, deyemiyom doktor bey
Günde iki çuval unum gidiyor Avradım her sabah ekmek ediyor Bir kazan fasulye, gönül ye deyor Arttırmaya gıyamıyom doktor bey
Senede kırk dönüm bostan ekerim Benden başka kimse yimesin derim Kavunu karpızı kabuklu yerim Acelemden soyamıyom doktor bey
Bilmem Kara Memmet nereye gider Buyumuş kısmetim buyumuş kader Bir günde yediğim işte bu kadder.. Daha fazla yiyemiyom doktor bey Daha fazla yiyemiyom doktor bey
Bedirhan gökce
perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: Re: Yiyemiyorum Doktor Bey 7/5/2008, 03:02
Karniyarik,Patates,Corbalar,Dolma,Pirzola,Makarna,Imambayildi, Tavuk,Börek,Nohut,Tazefasülya,Börülce,Barbunya,kizartma vs. ama olmadi garibim Ac kalicak ya nedemessin He bide Pizza ????