www.bahtiyar.forumkostenlos.at
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.

www.bahtiyar.forumkostenlos.at

BAHTiYARIN AiLE PLATFORMUNA HOSGELDiNiZ !

StartseiteNeueste BilderAnmeldenLogin

Erkekler Neden Yalan Söyler?

Nach unten 
2 verfasser
AutorNachricht
perikiz
MODERATOR
MODERATOR
perikiz

Weiblich
Anzahl der Beiträge : 972
Devlet/Sehir : Almanya
is alani/Hobi : Ev Hanimi
Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim

Erkekler Neden Yalan Söyler? Empty
BeitragThema: Erkekler Neden Yalan Söyler?   Erkekler Neden Yalan Söyler? Icon_minitime16/5/2008, 05:43

Birgün ormancının biri, dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düşürür. "Aman tanrım" diye bağırdığında birden karşısına nehirler tanrısı belirir ve "Ne diye bağırıyorsun?" der. Ormancı baltasını suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler.

Nehirler tanrısı suya dalar ve elinde bir altın balta sorar tekrar belirir. "Baltan bu muydu?" diye sorar. Ormancı "hayır" diye cevaplar. Tanrı suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. "baltan bu muydu?" ormancı yine "hayır" diye cevaplar. Tanrı suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. "baltan bu muydu?" ormancı "evet" der. ormancının dürüstlüğü tanrının çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir.

Ormancı mutlu bir şekilde evine döner. bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düşer ve ormancı "aman tanrım" diye bağırır. Nehirler tanrısı yine belirir ve sorar. "ne diye bağırıyorsun?" ormancı "karım suya düştü" der. Tanrı suya dalar ve Jennifer Lopez le birlikte geri döner. "senin karın bu mu?" diye sorar. Ormancı "evet" der. Tanrı ciddi sinirlenmiştir. "yalan söylüyorsun. Gerçek bu değil" der. Ormancı "özür dilerim tanrım. ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin. O na da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin.

Tanrım... ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim. Jennifer Lopez’e evet dememin sebebi budur."

Bu masalın anafikri: Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardır ve bu da başkalarının yararı içindir.

Erkekler Neden Yalan Söyler? Adszyalanry9
Nach oben Nach unten
prof7780
MODERATOR
MODERATOR
prof7780

Männlich
Anzahl der Beiträge : 2355
Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg
is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur

BeitragThema: Re: Erkekler Neden Yalan Söyler?   Erkekler Neden Yalan Söyler? Icon_minitime112/5/2008, 04:00

cok güzel bir davranis, respekt Cool
Nach oben Nach unten
perikiz
MODERATOR
MODERATOR
perikiz

Weiblich
Anzahl der Beiträge : 972
Devlet/Sehir : Almanya
is alani/Hobi : Ev Hanimi
Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim

BeitragThema: Re: Erkekler Neden Yalan Söyler?   Erkekler Neden Yalan Söyler? Icon_minitime113/5/2008, 02:17

Davranis hosunuza gittigini elbette
inanirim..... flower
Nach oben Nach unten
Gesponserte Inhalte

BeitragThema: Re: Erkekler Neden Yalan Söyler?   Erkekler Neden Yalan Söyler? Icon_minitime1

Nach oben Nach unten

Seite 1 von 1