Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: AKSAMDAN KALMA ADAM 2/5/2008, 04:39
Akşamdan kalma adam
Akşamdan kalma adam, büyük bir bai ağrısı ile sabah uyanmış.Zorlukla
gözlerini Açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış. Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor. Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş. Aspirinleri içerken, Komodindeki not dikkatini çekmiş:
"Sevgilim
günaydın.Kahvaltın mutfakta. Ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim.
Seni Seviyorum."
Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş. Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor. Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor.
Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş:
-Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun? -Evet, dün gece saat üçü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde. Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı.
Adam, şaşırmış vaziyette:
-Anlayamadım. O zaman niye her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?
-Onu mu soruyorsun? Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya çalıştığında,
"Bayan, beni yalnız bırakın, ben
evli bir adamım"
dedin
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: AKSAMDAN KALMA ADAM 13/5/2008, 03:44
vay gördün mü, bu kadar sagdik
perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: Re: AKSAMDAN KALMA ADAM 13/5/2008, 03:46
Her Adamada malesef Güvenilmez.... Hand aufs Herz ????
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: AKSAMDAN KALMA ADAM 13/5/2008, 04:04
ben her adam demedim,
das ist immer 50% zu 50%
perikiz MODERATOR