Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: GERCEK ASK... 1/5/2008, 05:37
Bir kız ve bir delikanli, bir motosikletin Üzerinde 180 Km hızla gidiyorlar ve aralarında Şöyle bir konusma geçiyor;
Kız : Lütfen yavaşla, ben korkuyorum Delikanlı : Hayır, bak ne kadar eğlenceli
Kız : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum Delikanlı : Peki, beni sevdiğini söyle Kız : Seni Çok seviyorum, lütfen yavaşla
Delikanl : Şimdi de bana sıkıca sarıl Kız delikanliya sıkıca sarılır Delikanlı : şapkami alip, kendine takar misin? Başımı cok sIktI..
Ertesi gun gazetelerde söyle bir haber cikti:
Motorsiklet Kazasi;
Motorsiklet, fren arızası nedeniyle, bir binaya carpti. üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu. Gerçek ise şöyleydi; Yolun yarısında, delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamiş ama bunu kıza belli etmek istememişti. Bunun yerine, kizdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son defa sarılmasını istemişti. Sonra da kendi ölümü pahasına, kizin başligi takmasini ve hayatta kalmasını sağlamiştı.
~~>IŞTE GERÇEK AŞKIN ANLAMI DA BUYDU!<~~
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: GERCEK ASK... 6/6/2008, 01:13
evet gercek ask bu olsa gerek, kendini feda etmis
perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: Re: GERCEK ASK... 6/6/2008, 03:11
Fedakarlik ister ASK herzaman ve heryerde ikisi icin bu gecerli.....