Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Belli oluyor seni sevdigim 30/4/2008, 01:57
Senden başka kimse bilmesin istiyorum Gözlerimin nasıl aşka çağırdığını Bakışlarımın nasıl gel diye haykırdığını Gözlerimden, belli oluyor seni sevdiğim
Ellerimin aradığı ellerindir geceler boyu Mümkün değil, bu sevgiyi bıçaklayamam ki Ne yapsam, dolmuşum artık, saklayamam ki Ellerimden belli oluyor seni sevdiğim
Nasıl bekliyorum özlemle, görüyor musun? El ayak çekilsin, sonsuz bir gece gel Tarama saçlarını, öylece gel Dudaklarımdan belli oluyor seni sevdiğim
Başka yangınlara benzemez bu yangın, sönmez Bir şey var her yerimi tutuşturan yakan Bu sensizlikte sebil çeşmeler misali akan Göz yaslarımdan belli oluyor seni sevdiğim
Sevgilerin en ölmezini sana sakladım, gel Simdi denizler en mavi, ormanlar en yeşil Seninle olayım da dünya umurumda değil Dinle; kalbimin vurusundan belli oluyor seni sevdiğim
Ümit Yaşar Oğuzcan
perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: Re: Belli oluyor seni sevdigim 30/4/2008, 03:59
Sen Unutma Beni son deminde aksam merhaba dostum huzun yalnizim gene yalniz nerdesin iki gozum
sende unuttum hayalleri sende unuttum sevilmeyi bari sen unutma beni
yuregimin kiyisina vurdun minicik bir darbe susmaliydim tutamadim kendimi bir canim var feda etsem sevdami bilemezsin bir acim var anlatsam onunu goremezsin herkes unuttu bizi bende unuttum herseyi bari bari sen unutma beni