Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: BEBEGIM NINNI 30/4/2008, 00:13
BEBEĞİM
Bebeğim kocaman, onu tutamam. Ninniler söylerim, hiç uyutamam. Oynayıp gülüyor, bizi süzüyor. Mamasını yemiyor, beni üzüyor. Evcilik oynarken bana eş olur. Hem anne hem baba hem kardeş olur. Oynayıp gülüyor, bizi süzüyor. Mamasını yemiyor, beni üzüyor.
NİNNİ Çocuğum geceler yatağın Çağırır bir ninniye vücudunu Bu sesler gecelere Sanki bir ninni söyler Gece ninni gibi dinler Uyusun da büyüsün ninni.
NİNNİLER Ninnilerin benim olsun Uykularım senin olsun Akan sular ömrün olsun Ninni yavrum, kuzum ninni
NİNNİ Hey develer develer Peynirlidir pideler Yedi yedi dedeler Hani bize dediler Oğluma uyku verdiler.
NİNNİ Gökte yıldız oynuyor Gözüm yavruma doymuyor Ellerde yavruma doymuyor Ellerde yavru çok amma Benim yavrum uyumuyor Ninni, ninni bebeğim ninni
NİNNİ Derin gölde biter kamış Uzar gider vermez yemiş Benim oğlum safi gümüş Kuzum nenni yavrum nenni
E E BEBEGIME Yavrum gitti teyzesine Teyzesi çok kibar hanım Altın koymuş çevresine Uyusun da büyüsün ninni, Tıpış tıpış yürüsün ninni
NİNNİ Dandin dandin danadan Doğmuş bebek anadan Böyle güzel doğar mı? Öyle çirkin anadan.
NİNNİ Al babası al babası Yağlığımı sar babası Oğlun mektebe hazırla Kitap al da sal babası
NİNNİ
Minik minik kolları, Düşmüş iki yanına, Başı düşmüş yastığa, Uyuyor mışıl mışıl, E bebeğim ee ee ee E bebeğim ee ee ee
NİNNİ Kavak gibi boylanasın ninni Söğüt gibi dallanasın ninni Kazanılmış mal yiyesin ninni Ninni benim yavrum ninni