Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: AMERIKAN ve TÜRK.. 28/4/2008, 02:38
Amerikan: hey dostum burda bir problem mi var ? Türk: noluyo lan burda ?
Amerikan:: hey jerry gel pizza ye dostum... Türk: sülo gel lan buraya mis gibi menemen yaptık...
Amerikan: nasıl gidiyor mike? Türk: nörüyon la?
Amerikan: korkarım seni öldüreceğim! Türk: salavat getir ulan ...
Amerikan: oov dostum hic cool olmamissin. Türk: bu ne hâl lan
Amerikan: hey steve, neden kendine bir içki koymuyosun? Türk: la süleyman, kap iki bira gel bakim hemen!
Amerikan: lanet olsun sana christine! Türk: Allah cezanı versin ŞaZiYe !
Amerikan: Tanrı aşkına brad kes sesini artık! Türk: Allahım sabır ver, KeS lan yeter!
Amerikan: aman tanrım şimdi ne yapıcaz?!? Türk: BoKu yedik.
Amerikan: help me please... Türk: hadi abi tut bi ucundanda itelim şu arabayı!!!
Amerikan: ne derler bilirsin jack, hayat beklenmedik sürprizlerle doludur... Türk: valla oğlum bir söz var hani, kaderde varsa üzülmek neye yarar süzülmek...
Amerikan 1: dante'nin bu kitabını okudun mu micheal? Amerikan 2: aaa evet , gercekten edebi değeri olan bir çalışma
Türk 1: abi da vinci sifresini okudum süper! Türk 2: lan bırak! iyice entel dantel oldun ! Layt herif !!
Amerikan::FBI... bir kac soru sorabilir miyim? Türk: polisim Bu AkSam İceLim mi ?
Amerikan:: gidebilirsiniz arkadaşlar
Türk: HaDi Sie LaN :) :)
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08