Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Ahirete hazir misin? 3/4/2008, 01:17
Ahirete hazır mısın?
Ömür bir gün son bulacak Can bedenden ayrılacak Kabir son geçiş olacak Ahirete hazır mısın?
Mezar dolu yılan çıyan Feryat etsen olmaz duyan Aman kardeş hemen uyan Sen ölüme hazır mısın?
Faydasız ameller ettin Ömrünü boşa tükettin Ne olacak ahiretin Kıyamete hazır mısın?
Hiç secdeye gelmez başın Akıtırlar gözden yaşın Bu dünyada bitti aşın Issız kabre hazır mısın?
Günaha pişman oldun mu? Allah aşkıyla doldun mu? Aradığını buldun mu? Haydi dense hazır mısın?
Mahşerde başın kavrulur Büyük bir mizan kurulur Herkese sorgu sorulur Hesap için hazır mısın? __________________
Zuletzt von prof7780 am 14/4/2008, 17:30 bearbeitet; insgesamt 1-mal bearbeitet
Admin ADMiNiSTRARTOR
Anzahl der Beiträge : 1915 Alter : 55 Devlet/Sehir : Almanya/Hessen is alani/Hobi : Balik Tutmak, Bilgisayar & internet ve Ailem Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 27.03.08
Thema: Re: Ahirete hazir misin? 4/4/2008, 01:00
Ellerine saglik arkadasim.
Hepimiz bir gün Toprak olacagiz ama ne yazikki hayatimizi biz öylesine hizli yasiyoruzki yarin halimiz ne olacak diye hic düsünmüyoruz.
Insan bazi zaman Ahiret aklina geldiginde oturub düsünüyor " Ben Öbür dünya icin ne Yaptim diye" ama genelde hic bir sey yapamadigimizin farkina variyoruz.
Allah hepimizin günahlarini afetsin.Aminnnnnn
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: Ahirete hazir misin? 4/4/2008, 01:42
AMIN. yerden göge kadar haklisin. nefis ve seytan birakmiyor yakamizi. Mevlam sonumuuzu hayr eyleye