Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Arkadas ve Dost 22/4/2008, 01:49
· Arkadaş evinize geldiğinde misafir gibi davranır · Dost geldiğinde buzdolabını açıp istediğini alır · Arkadaş senin ağladığını görmez · Dostunun omuzu ise senin göz yaşlarınla ıslanır · Arkadaş davetine katılınca bir paket hediye ile gelir · Dost sana yardım etmek için erken gelir; toparlanman için geç gider · Arkadaş, onu o yattıktan sonra ararsan rahatsız olur · Dost neden bu kadar geciktiğini sorar, derdini anlatmak için · Arkadaş bir kavgadan sonra her şeyin bittiğini düşünür · Dost ise tekrar arar · Arkadaş senin daima onun arkanda olmanı ister · Dost ise her zaman senin arkandadır · Arkadaş zaaflarınızı öğrenir ve onları kullanabilir · Dost zevklerinizi öğrenir ve onlara hitap eder · Arkadaş zayıflıklarınızı bilirse başınıza kakar · Dost zayıflıklarınızı bilirse örtmeye çalışır · Arkadaş sizi ikinci görmek ister · Dost ikinciniz olmaktan şeref duyar · Arkadaş sıkıntınız olmadığında yanınızdadır · Dost sıkıntınız olduğunda size koşar · Arkadaşlarınıza siz huzur vermeye çalışırsınız · Dostlarınız size huzur vermeye çalışır · Arkadaş bu mesajı okur ve siler · Dost okur ve Dostlarına yollar!!!!!
perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08