Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08
Thema: SAKSUKA... 20/4/2008, 07:42
ŞAKŞUKA
MALZEMELER
1 patlıcan 2 patates 3 biber 1 su bardağı zeytinyağı 6 diş sarımsak 4 domates 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz ½ demet maydanoz
HAZIRLANIŞI
Patlıcanı alacalı soyun. Patatesi ve patlıcanları halka halka, biberleri iri iri doğrayın. Sebzelerin hepsini yağda kızartın. Başka bir tencerede yağı kızdırın. Sarımsakları soyun, tuzla dövüp, yağa ilave edin. Kabukları alınmış doğranmış domatesleri ekleyip, yağda çevirin. Kaynayınca kızarmış sebzeleri içine atın, iki taşım kaynatıp, servis tabağına alın. Maydanozla süsleyip servis yapın.
prof7780 MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 2355 Alter : 47 Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur Anmeldedatum : 30.03.08
Thema: Re: SAKSUKA... 23/4/2008, 04:18
saksuka iyice meshur oldu, artik müzigi bile var.. saksukayi dinlemekten daha cok yemegi tercih ederim :10:
perikiz MODERATOR
Anzahl der Beiträge : 972 Alter : 53 Devlet/Sehir : Almanya is alani/Hobi : Ev Hanimi Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim Anmeldedatum : 31.03.08