www.bahtiyar.forumkostenlos.at
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.

www.bahtiyar.forumkostenlos.at

BAHTiYARIN AiLE PLATFORMUNA HOSGELDiNiZ !
 
StartseiteNeueste BilderAnmeldenLogin

 

 Kisir:):):)

Nach unten 
AutorNachricht
perikiz
MODERATOR
MODERATOR
perikiz


Weiblich
Anzahl der Beiträge : 972
Alter : 53
Devlet/Sehir : Almanya
is alani/Hobi : Ev Hanimi
Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim
Anmeldedatum : 31.03.08

Kisir:):):) Empty
BeitragThema: Kisir:):):)   Kisir:):):) Icon_minitime120/4/2008, 06:24

Kısır

MALZEMELER
2 su bardağı ince bulgur,
5 adet taze soğan,
1 adet kuru soğan,
2 adet domates,
1 yemek kaşığı nane,
Bir miktar marul yaprağı,
1 çay bardağı zeytinyağı,
Yarım demet maydonoz,
Kırmızı biber, Tuz, Limon

YAPILIŞI

Ayıkladığınız ince bulguru iyice yıkayın. Üzerine iki bardak kaynar su döküp, karıştırın ve ağzını kapatarak bir müddet bekletin.

Bir kab içerisine doğranmış taze soğanı, kıyılmış maydonozu, doğranmış kuru soğanı, kabukları soyulmuş ve küp küp doğranmış domatesleri koyun.

Kıvama gelmiş olan bulgurun kapağını açıp, üzerine kırmızı biber ve tuz koyarak iyice yoğurun. Daha sonra üzerine hazırladığımız malzemeleri koyarak, limon ze zeytinyağını da ilave ederek karıştın. Tabakların kenarlarına marul yapraklarını koyarak servis yapın
flower

Kisir:):):) Normal_kisir
Nach oben Nach unten
 
Kisir:):):)
Nach oben 
Seite 1 von 1

Befugnisse in diesem ForumSie können in diesem Forum nicht antworten
www.bahtiyar.forumkostenlos.at :: BAYANLARA ÖZEL :: HER TÜRLÜ YEMEK & TATLI TARiFLERi vs. :: Salata Cesitleri-
Gehe zu: